Benvolguts i benvolgudes socis i sòcies,

A l’apartat Tallers, d’aquesta mateixa pàgina, ja teniu disponibles totes les activitats grupals que durem a terme al llarg d’aquest nou curs escolar. Tanmateix, trobareu el calendari de les activitats per als vostres fills i filles, com també dues noves modalitats d’activitats: El cinefòrum i el taller grupal de pares.

Per qualsevol dubte, on dubteu en ficar-vos en contacte amb la presidenta a través del correu electrònic, whatsapp o telèfon.

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que a principi del mes de setembre, els nostres psicopedagogs, pedagogues i psicòlogues us ficaran en contacte a nivell individual per reprendre les sessions de reeducació psicopedagògica i/o teràpia cognitiva conductual.

Salutacions,

L’Equip APYDA

 

Queridos socios y socias,

En el apartado Talleres, de esta misma página, encontréis las actividades que se realizarán este curso que esta a punto de empezar. También encontrareis el calendario de las actividades de vuestros hijos e hijas, como también dos nuevas propuestas de actividades: cine fórum y taller grupal para padres.

Si tenéis cualquier duda, no dudéis en poneros en contacto con la presidenta vía correo electrónico, whatsapp o teléfono.

Aprovechamos la ocasión para recordaros que a principios del mes de septiembre, nuestros psicopedagogos, pedagogas y psicólogas se pondrán en contacto a nivel individual para empezar las sesiones de reeducación psicopedagógica y/o terapia cognitiva conductual

Salutaciones,

Equipo APYDA

INFORMACI-SERVEIS-APYDA-2

Que es el TDAH?

Aquesta associació està adherida a la federació catalana

APYDA pertenece a la federación Española de TDA-H Faadah

Benestar i familia
Ajuntament de Reus
Ajuntament de Tarragona
Benestar i familia
Ajuntament de Reus
Ajuntament de Tarragona